Awakening by Malva

Välkommen hem till din innersta kärna

Om mig

Mitt namn är Anna och det är jag som möter dig när du kommer till Awakening by Malva. Jag har alltid varit en sökande person, genom hela min barndom och upp i vuxen ålder, och jag kände aldrig riktigt att jag hittade hem. Idag följer jag mitt hjärtas väg, min sanna väg och jag står i stadig kontakt med mitt universella team. Det har varit en vinglig resa att nå dit men idag svämmar mitt hjärta över av tacksamhet för att de alltid finns vid min sida.

Det andliga har jag haft med mig som barnsben, med ständiga frågeställningar om livet och energier runt omkring. Jag kan tänka mig att jag upplevdes som ett ”jobbigt” barn, så som det ofta var förr när man föll utanför den så kallade normen.

I vuxen ålder sökte jag mig till medium och jag började få bekräftelse av min andliga sida. Jag hade fått andlig kontakt även som barn, men det var inte okej så jag trodde det var fantasier.

Jag började med reiki healing 2009 och med detta började jag utveckla min mediala sida. Jag har fortlöpande gått olika kurser och med ASK-healingen som jag blev klar med i början på 2018 fick healing en helt annan innebörd. Genom utbildning hos Camilla Hosenfeld under 2018 och 2019 så tog mitt andliga resa kvantsprång och att kunna hjälpa andra är en fantastisk glädje.

Därefter har min utveckling fortsatt och healingen har tagit en egen väg med mitt eget healingteam. Jag hämtar hem den mesta kunskap nattetid i mina drömmar, då jag gör mina resor. 

Min önskan är att när du kommer till mig ska du hitta hem till ditt hjärtas essens, din inre kärna, så att du kan ta steget att leva ditt liv till fullt ut där du är medskapare av ditt liv. Jag önskar också att du modigt sprider ditt ljus ut i världen.

Vi människor är mångfacetterade, vackra och unika. Ibland fastnar vi i mönster och beteenden som hindrar oss att leva livet fullt ut i glädje och kärlek. Det kan handla om mönster skapat i vårt liv idag, men det kan också vara spår av tidigare liv.

Genom mina sessioner möter jag dig där du är idag och med kärleksfull hand ger jag dig de verktyg du behöver mest just nu för att komma vidare i livet, och för att du ska finna ditt egna inre ljus. Min förhoppning är att du ska få handfasta råd så att du kan ta de steg som behövs för att kunna leva ditt till fullo. Och jag hoppas också att du får en större förståelse av dig själv och din livssituation när du har varit hos mig.