Köpvillkor

Köpvillkor Webbshop

När du gör en beställning hos Awakening by Malva (awakeningbymalva.se/webbshop) godkänner du också våra köpvillkor samt vår hantering av personuppgifter.

BESTÄLLNING
När du slutför din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Orderbekräftelsen är ditt kvitto på att vi tagit emot din order och skickas ut automatiskt från vårt system. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer och spara den för eventuella kontakter med oss. Är det något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till order@awakeningbymalva.se
Skulle du mot förmodan inte få någon orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela oss så skickar vi en ny.  
Alla beställningar som görs är bindande.

PRISER
Våra priser visas i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Frakt tillkommer i kassan. Vi reserverar oss för feltryck i prislistan och förbehåller oss rätten att justera priset.   

BETALNING
Betalning sker med SWISH. Slutför din beställning och betala summan inklusive frakt till vårt swishnummer: 123 423 7954 och ange ditt ordernummer som referens.

LEVERANS
Vid mottagen beställning skickar vi dina varor inom 3-6 arbetsdagar. OBS! Beställningar gjorda på helgen skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leverans skulle uppstå (utan att vi meddelat försening) ska du kontakta oss på e-postadress: order@awakeningbymalva.se Kunden är ansvarig för att rätt adress och telefonnummer/e-postadress anges.


ÅNGERRÄTT
Du har som kund 14 dagars ångerrätt.
Vid nyttjande av ångerrätt måste detta meddelas till order@awakeningbymalva.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress och ordernummer stå. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Av hälso- och hygienskäl omfattar inte ångerrätten produkter som inte är förseglade. Ångerrätten gäller inte heller köp under 400 kronor,

REKLAMATION
Vid reklamation av felaktig eller skadad vara, kontakta oss på order@awakeningbymalva.se.

PERSONUPPGIFTER
Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss vid din beställning och vi behandlar dessa uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen “GDPR”.
Här kan du läsa mer detaljerad information kring GDPR i vår Integritetspolicy. Dina personuppgifter används för att administrera köp, leverans av varor och för att vi ska kunna förse dig med relevant service, erbjudanden (om du valt nyhetsbrev), information eller annan kunduppföljning. Den rättsliga grunden för vår behandling är fullgörande av avtal samt berättigat intresse.

Konsumentköplagen gäller när du handlar varor av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäl eventuell transportskada direkt till ombudet vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart.

För kontakt maila: order@awakeningbymalva.se 
Sök