Awakening by Malva

Välkommen hem till din innersta kärna

Klienters berättelser

Kände mig helt trygg med Anna. Hon har ett lugnt och tydligt sätt att beskriva på. Skulle ​absolut rekommendera henne för andra.

Kände mig helt trygg och ska absolut rekommendera Anna vidare i mitt umgängeskrets.

Tyckte att jag fick en trygg och bra genomgång av hur tidigare liv kanalisering skulle gå till. Känslan när jag fick mitt tidigare liv beskrivet för mig, var som att man nästan var där. Anna förmedlade både ord och känsla.

Anna prickade med 100% in min livssituation. Anna är lugn och trygg och det kändes helt rätt det hon förmedlade via guiderna. Toppbetyg med andra ord!

Anna träffade rätt i det mesta av vad hon fick till sig! Vissa saker imponerade hon mig på att hon prickade in väldigt väl så på ett övergripande sätt så tyckte jag hon var mycket bra.

  Anna kändes trygg och säker med sina universella budskap.

 Budskapen till gruppen var mycket hjälpsamma och det kunde appliceras på samtliga närvarande. Vi återkom hela tiden till samma budskap som var riktade till oss alla. Även efter gruppsessionen när vi fikade pratade vi om budskapet och hur alla kände igen sig i det och hur vi alla skulle hem och träna på det vi fick höra.

 Budskapet jag fick gick rakt in i hjärtat och jag kunde relatera till allt Anna förmedlade. Det var starka energier närvarande och Anna förmedlade även dessa på ett fantastiskt lugnt och tryggt sätt.

Anna ingav ett stort förtroende och skapade en fin stämning i rummet. Hon framförde allas budskap med värme och samtidigt lite humor. Gjorde tydliga beskrivningar av vilka budskap hon fick till sig. Även att lyssna på vilka budskap de andra fick kändes som givande för en själv. Så häftig upplevelse.

 Jag tänker många människor skulle må bra över att få ett budskap på det här viset genom en gruppsession. Även för de som har svårt att tro på det. Jag tycker Anna var tydlig och skapade en miljö som kändes trygg och det var ett läkande rum att vara i.

Man kände sig trygg och väldigt välkomnad. Anna verkar vara en sån härlig person som många skulle ha glädje av att träffa. Skulle verkligen rekommendera andra att kontakta henne.