Egypten - A goddess pilgrimage

12 februari - 23 februari 2025

Egypten - A goddess pilgrimage


Vi har blivit kallade. Vi har väntat på den här tiden, vi vet att när kallet kommer så är det menat. Vi kan inte förhasta det, eller tvinga fram det.
Spirits kallar på var och en av oss som är redo att skapa kontakt med de delar av vår själ som redan lever med den egyptiska visdomen och som förkroppsligar mysterieskolorna.

Om du känner dig kallad så har du högst troligt vandrat här i tidigare liv. Egypten kallar nu dig tillbaka för att du bättre ska förstå din själsresa. Denna resa är för dig, som med öppenhet och nyfikenhet, vill öppna nya dörrar inom dig själv, för att se och bättre förstå vem du på riktigt är.

Det här är en inbjudan.

Egypten – A goddess pilgrimage är en 12 dagars helig pilgrimsfärd genom antikens Egypten. Om du har hört kallet, så är vetskapen omisskännlig. Det kanske känns skrämmande och du kanske tvivlar på om det är ens möjligt. Men om det är din tid, så kommer Spirits koordinera allt till det högsta bästa för dig. Det ska bli så spännande att se vad som väntar oss. Pilgrimsfärdens kraft börjar så fort du känner att det är ett ja. Låt magin utvecklas och uppvaknandet ske.

Varje gång vi landar på heliga platser i världen, aktiveras en ny del av oss. Vi kommer i kontakt med delar av vår själ som är redo att väckas under denna livstid. Vi laddar ner ny information och koder för att stödja vår andliga tillväxt, vår själsresa och för att väcka gåvor inom oss. Vi läker alla tidigare sår som är associerade med platsen, och som fortfarande kan påverka oss i detta liv. Som en kristall är vi laddade med den heliga kunskapen om platsen, för att sedan energetiskt föra vidare till andra när vi fortsätter leva våra liv.

Jag kände djupt inom mig att Egypten skulle vara en av de kraftfullaste platserna att besöka. Jag hade personligen ett mycket starkt motstånd egentligen under hela mitt liv till Egypten, och sa alltid när Egypten kom på tal att jag aldrig skulle resa dit. Men en dag kom kallet, det kändes som en spiralande kraft och jag började drömma om olika platser där jag fick olika instruktioner. Vägledningen var så stark, så att den blev skrämmande. Det är en sådan gåva och välsignelse när Spirits kallar så starkt, och samtidigt kan en oro uppstå för kraften i en sådan resa.

Jag trodde jag endast skulle göra en resa, men en resa blev snabbt fyra och nu är det dags för mig att bjuda in dig till en kraftfull resa, en pilgrimsfärd. Så denna resa är för dig, magiska syster, som känt kallelsen till Egypten och dess dolda visdom.

Vi kommer resa genom Egyptens chakrapunkter, besöka heliga tempel och antika platser. Vi kommer färdas längs med Nilen, som är Egyptens ryggrad och livskraft, i privat båt. Vi kommer även övernatta i öknen under stjärnorna för integrering av alla upplevelser vi haft under resan. Vi kommer ha privata rundturer på heliga platser, ceremonier, dagliga meditationer, aktiveringar och healing.

Vår privata, engelsktalande egyptolog som kommer vara med oss på hela resan, kommer hjälpa oss att låsa upp den uråldriga visdomen och ge oss tillgång heliga platser som är otillgängliga för allmänheten. 

Vi reser tillsammans i heligt systerskap, hållna av varandra i kärlek och trygghet.

Program


Dag 1 Aswan

​Välkommen till Egypten. Vi kommer vänta på dig utanför ankomsthallen på Aswan flygplats med transport som tar dig till hotellet i Aswan. Check-in och fri dag. Öppningsceremoni

Måltider: lunch, middag

Dag 2 Abu Simbel​

Tidig avgång runt kl 04.00 för vidare transport till Abu Simbel tempel. Templet är dedikerat Ramses den store och hans fru Nefertari har ett eget mindre tempel bredvid som vi också kommer besöka. Abu Simbel representerar rotchackrat på vår resa och vårt gudomliga sinne. Den aspekt av oss som som är ihopkopplad med allt som är. Abu Simbel påminner oss om att vi är mer kapabla än vad vi tror, och här får vi möjlighet att koppla upp oss mot vår ”Sahu”, som är en del av vår själ enligt antikens Egypten.
Vi kommer avsluta besöket med lunch och sedan åker vi tillbaka till hotellet.

Måltider, Frukost, lunch, middag

Dag 3 Nilen –Philae tempel, Elephantine Island och Dahabiya kryssning​

Tidig morgon för ceremoni vid Isis Gate vid soluppgången, därefter tillbaka till hotellet för frukost. Efter frukost besöker vi Philae tempel, Elephantine Island och därefter åker vi till båten för check in och avsegling.​

Philae Temple - är dedikerat gudinnan Isis, gudinna över kärlek och magi. Här får vi möjlighet att arbeta med den gudomliga kärleken som återupprättar minnen av ditt gudomliga ursprung och ändrar ditt perspektiv till gudomlig kärlek. Philae tempel representerar sakralchakrat.

Elephantine Island – en plats med ruiner från många tempel men främst Khnums tempel. Denna plats representerar vår själs evolution. Denna plats är väldigt helig och här får vi möjlighet att få visdomen att titta djupare in i våra repetitiva mönster av våra obearbetade eller negativa tankar.

Måltider: Frukost, lunch och middag

Dag 4 Kom Ombo - Dahabiya kryssning​

Vi njuter av vår frukost på båten och fortsätter seglingen mot Kom Ombo. Vi besöker Kom Ombo tempel, som är det enda ”dubbel-templet” i Egypten. Templet är tillägnat både guden Sobek, krokodilguden, och Horus, gud över kungadömen och himlen. Dessa båda representerar Yin och Yang och här är energin neutral. Här får vi möjlighet att arbeta med nollpunktsenergin och de båda polariteterna, genom att förena det separerade medvetenheten och helt gå in i hjärtat.

Vi äter lunch på båten och senare på kvällen bjuds vi på en BBQ middag vid Nilens strand, med traditionell musik.

Måltider: Frukost, lunch, middag

Dag 5 Edfu - Dahabiya kryssning

Frukost ombord och därefter fortsätter seglingen till Edfu där vi besöker Edfu tempel, som är tillägnat himmelsguden Horus. Detta är en plats för alkemiskt helande så att vi kan vara i linje med vårt själs syfte och uppkopplade till vårt högre jag.
Sedan åker vi tillbaka till vår båt för att segla vidare mot Esna och vi spenderar vår sista natt ombord längs med Nilens strandkant.

​Måltider: Frukost, lunch, middag

Dag 6 – Utcheckning Dahabiya kryssning – Dendera Temple

Sista frukosten ombord på båten innan vi seglar vidare mot Esna. När vi anländer reser vi vidare för att besöka Esna Tempel och Dendera Tempel.

Esna tempel – också känt som Khnom tempel är en av de vackraste tempel i Egypten där man fortfarande kan se de färger som tidigare prytt templena i antikens Egypten.

Dendera temple – är dedikerat gudinnan Hathor som är vår modersgudinna, gudinna över kärlek och även himlen precis som Horus. Dendera tempel representerar vårt hjärtchakra och här får vi möjlighet till meditation. Dendera bryter ner myten om att det ligger i vår natur att leva med ångest och rädsla. Det ligger faktiskt i vår natur att leva i glädje och kärlek. Här finns bland annat Isis tempel och Soltemplet.

På kvällen reser vi vidare mot Luxor där vi checkar in på hotell för övernattning.

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 7 Medinet Habu Tempel, Karnak Tempel​

Tidig frukost och sedan reser vi till Medina Habu tempel, och Karnak tempel

Medinet Habu temple – dedikerat Ramses III och är en av de vackraste tempel jag personligen sett, med många färger bevarade.

Karnak temple – är inte ett tempel utan kallas för tempelstad då många gudar tillbads här. Här får vi möjlighet att återknyta till vår unika signaturenergi och det här förstärker oss på vår unika själsväg. Karnaks gåva är självacceptans och inre resonans. Vi förenar och blir harmoniska kring alla aspekter av oss själva. Vi kommer meditera i Sekhmets tempel.

Vi kommer äta lunch på lokal restaurang för att sedan åka till Luxor flygplats där vi flyger vidare till Kairo. Vid ankomst Kairo åker vi vidare till hotell för övernattning.​

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 8 Kairo – Bahariya öknen​

Vi äter frukost på vårt hotel innan vi beger oss ut till vårt ökenäventyr. Vi kommer ta oss ut till öknen som börjar med ett stop vid en by där vi äter lunch och för byte av transport till jeepar. Nu är det dags att njuta, ha roligt och för att integrera allt vi hittills har upplevt. Vi kommer resa genom öknen och besöka Black desert, White desert, Crystal Mountain, Salt lake. Vi kommer övernatta i tält ute i öknen där vi bjuds på traditionell musik.

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 9 Farafra – Bahariya öknen - Kairo

Vi äter frukost vid lägerplatsen och reser sedan vidare till New White Desert med dess fantastiska formationer. Vi kommer få möjlighet att duscha vid en kall källa i öknen och därefter tillbaka till uppsamlingsplatsen för lunch och byte av transport.

Därefter reser vi tillbaka till Kairo och besöker den världskända marknaden Khan El Khalili market där vi kan handla klänningar, oljor, kristaller, kryddor mm. Vi avslutar med middag på hotellet i Kairo.

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 10 – Sakkara​

Vi äter frukost på hotellet och reser därefter vidare till Sakkara där vi kommer besöka Unas Pyramid, Idut tomb, Djoser Step Pyramid.

Sakkara bjuder in oss att arbeta med helig geometri och överföring av koder som ger oss möjlighet till cellulär kunskap om att det är vår födslorätt att leva i överflöd och att väcka upp vår gåva av symbolik, möjligheten att förstå symboler och synkroniciteter.

Vi äter lunch i Sakkara innan vi reser tillbaka till hotellet.

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 11 – Giza med pyramiderna och Sphinxen​

Frukost på hotellet sedan åker vi till Giza för att besöka pyramiderna och Sphinxen.

"The great pyramid" Cheops Pyramid – kosmisk visdom (biljett ingår inte i priset)
Vår resa har tagit oss upp för Nilen, det har inneburit både uppstigning och nedstigning, av himmel och jord. Detta gör att energierna i och runt vår kropp och de eteriska kropparna gör det möjligt att få tillgång till högre frekvenser så att dessa kan gå in i vår kropp, vårt liv, vår personlighet och vårt nu. Så som ovan, så som nedan, så som inom, så som utom innefattar vårt arbete med den stora pyramiden ett stjärnmedvetande om Orions bälte. Orions bälte kan ses som portal till det gudomliga så när vi connectar med den stora pyramiden, väcker vi en kosmisk dimension inom oss med allt som är.

Sphinxen – direkt och oändlig nedladdning
När vi besöker Sphinxen rör vi oss förbi upplevelsen av att förstå oss själva i det yttre till att förstå vårt inre jag, vår heliga komplexitet av oss själva: vår inre gåvor och talanger, vårt syfte och vår egen gudomlighet. Vi får möjlighet att ta emot nedladdningar för hjälpa oss att ta fram den heliga visdomen inom oss själva. 

Vi får också möjlighet att besöka Chephren pyramid eller Menkaure pyramid (beroende på vilken av dem som är tillgänglig) och Valley temple

Vi åker tillbaka till hotellet för att sedan ha avslutningsmiddag och avslutningsceremoni hos en god vän.

Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Dag 12 - Hemresedag

​Frukost på hotellet därefter fri tid innan hemresa tillbaka till Sverige.

​Måltider: Frukost

(Med reservation för ändring i programmet)

Pris


29 500 SEK
Anmälningsavgift är 7 000 SEK, och är ej återbetalningsbar.
Återstående belopp måste vara oss tillhanda senast 12/12 2024​

Priset inkluderar:

7 hotellnätter (del i dubbelrum. Check in 12 februari och utcheckning 23 februari.​

3 nätter på privat båt (del i dubbelrum)

1 natt i öknen (tält eller utomhus)

Alla måltider (inte dryck). På båt är allt inkluderat, inkl dryck.​

Alla uflykter och inträden (förutom Cheops pyramid) är inkluderade inkl transport med chaufför och guide/ egyptolog.​

Transfer till/från flygplatsen

Inrikesflyg Luxor- Kairo

Priset är inte inkluderat:

Flyg och övriga kostnader i samband med flygresa t/r Egypten (Aswan, Kairo).
Obligatoriskt turistvisum (fn USD 25).

Det tillkommer även dricks till besättningsmän, vilket är kutym (ca 250 SEK). Det förekommer också dricks till annan personal som kan vara bra att tänka på.

Datum:

Vi samlas onsdag 12/2 kl  14 och avslutar söndag 23/2 kl 11
.

Anmälan görs till info@awakeningbymalva.se

Försäkring:

Du är ansvarig för reseförsäkring på din resa inkl flygresa.

Avbokningsregler:

Fri avbokning upp till 90 dagar innan resan, exkl anmälningsavgift.
Om avbokning sker 90-60 dagar innan resa debiteras 50% av priset, exkl anmälningsavgift.
Om avbokning sker 60 dagar eller mindre innan resa debiteras 100% av resan.
Sök