Bali - En helande resa bortom ord

28 mars - 7 april 2025

BALI - EN HELANDE RESA BORTOM ORD

Välkommen att följa med mig till Bali, gudarnas ö.

En resa som andas healing, inre växande och transformation. Detta är en gåva till dig och din själ, en resa skapad för att helt och fullt ta fram dig och din sanna essens så att både ditt hjärta och själ kan dansa i sin sanna frekvens. En resa där vi håller varandra i kärlek och trygghet tillsammans med Moder Jord och Mama Bali. En resa förenad i djup gemenskap, hållna av varandra där vi får släppa taget om det gamla, och föda fram det nya och sanna jaget, och föda fram den nya jorden.

Om du känner dig kallad till den här resan så har du högst troligt minnen från Lemurien inom dig, och även vandrat här i tidigare liv. Dessa platser kallar nu på dig för att du ska förstå din själsresa bättre. Denna resa är för dig som med öppet och nyfiket sinne vill öppna nya dörrar inom dig själv, för att se och förstå vem du på riktigt är.

 Mama Bali har guidat mig att skapa denna fantastiska resa till Bali. Vi kommer följa de stora leylinjerna Quetzacoatl dragonline och Rainbow Serpent dragonline, och dess energier på våra utflykter, och besöka 5 av de kraftfullaste platserna på vår resa. Dessa heliga platser agerar som portaler där vi kan ta emot heliga koder som får vårt medvetande att expandera, höjer vårt multidimensionella jag och fördjupar kontakten med vårt högre jag och de högre dimensionerna.

Leylinjernas feminina och maskulina energier kommer hjälpa oss att förstå våra egna mästarsjälar och vår gudomliga natur. Deras ständiga ström av energier ger sina välsignelser till alla som lyssnar på dess kall. Som grupp är vi kallade att koppla oss samman med denna energi som flödar i dessa leylinjer som har en djup koppling till den gudomliga sanningen.

Det går flera leylinjer genom Bali, så hela ön flödar av fantastiska energier. Leylinjerna passerar sex heliga platser där olika elements energier renas. Tex, vid Uluwatu Templet kommer den feminina draklinjen/ Leylinjen Rainbow Serpent genom och elementet jord renas. Vid Mount Batur, en aktiv vulkan och ett av de mest heliga bergen på Bali, går leylinjen vidare och elementet eld renas.

Från Titicacasjön i Peru kommer den stora manliga draklinjen Quetzalcoatl för att rena elementet vatten vid templet Pura Luhur Batukaru. Detta tempel ligger på en av de högsta bergstopparna på Bali. Energin tar sig sedan vidare till Mount Agung, den högsta punkten på ön och som anses vara det heligaste berget, och där renas elementet luft. Modertemplet Besakih är den centrala energivortexen. Pura Agung Pulaki i nordvästra Bali är den sjätte energivortexen. Det sägs vara en dimensionsportal för att rena elementet eter. 

Bali är känt som en plats för transformation, en plats för rening och en plats som kan höja din frekvens. I århundraden har det varit känt bland lokalbefolkningen att Bali bär på en kanaliserad energi, som kan framkalla uppvaknande och förändring. För människor som besöker är det svårt att ignorera kraften, även om du inte nödvändigtvis tror på den här typen av saker. Bali fångar dig och tar dig genom en process för att frigöra det gamla och inleda det nya. Det är också en plats som förstärker alla dina känslor och upplevelser. Den konfronterar dina djupaste sanningar. Resan är både rensande och renande av naturen och den guidar dig tillbaka till ditt hjärtas och din själs energi. 

Vi kommer uppleva frodig grönska, vattenfall, vulkaner, reningsceremonier, tempel, meditation och healing på vår resa. Vi kommer också uppleva balinesisk kultur och fantastisk mat och dryck. För de som vill kommer det finnas möjlighet för yoga, behandlingar och tex palm readings (ingår ej i priset).

Är du redo? Är du redo att omfamna ditt sanna, gudomliga jag?


"Det finns ingen gårdag, det finns ingen morgondag, det finns bara nu."

Program

28/3 - 2/4 2025
Ubud

Vi bor i Ubud, ute bland risfälten där endast ljuden från syrsor, grodor och ödlor hörs på natten. Platsen andas lugn och ro med fantastisk grönska med panoramavy över Mount Agung. Vi kommer lära oss att skapa offergåva enligt balinesisk sed, ”Canang Sari”, för att hedra jorden vi ska vandra på.​

Vi kommer följa den stora manliga leylinjen/ draklinjen Quetzacoatl och resa till templet Pura Luhur Batukaru, där vattenelementet renas. Och vi kommer resa till det heliga berget Mount Agung, Gudarnas berg, Balis högsta vulkan på 2567 m. På detta berg ligger Besakih, öns största och viktigaste moderstempel. Här är den stora centrala energivortexen, och elementet luft renas.

Vi kommer utföra balinesisk helig reningsceremoni ”Melukat” vid Taman Beji Griva Waterfall. Fyra steg görs i olika vatten och avslutas med en rening av en präst.​ Vi följer den stora feminina leylinjen/ draklinjen Rainbow Serpent till Mount Batur, en aktiv vulkan och ett av de mest heliga bergen på Bali, där elementen eld renas. Vi kommer vandra upp på berget för att se soluppgången och meditera på plats för att hämta hem nycklar till oss själva.​

Vi kommer besöka klassiska platser såsom Handara Iconic Gate, Ulun Darun Beratan Temple. Urun Darun ligger vackert mellan vulkanbergen vid Beratansjön och templet ser nästan ut att flyta i sjön. Templet är tillägnat Vattnets gudinna.

Vi kommer också besöka berömda risfält och kaffeplantage. Vi kommer ha ledig dag för att utforska magiska Ubud och dess utbud. Ubud är andlighetens Mecka så vill man besöka lokal healers (kanske Wayan från Eat Pray Love filmen), yogastudios, eller annan andlig verksamhet så är detta verkligen platsen att vara på.​ 


2/4 - 7/4 2025
Uluwatu

Här ändras karaktären på vår resa och vi får möjlighet att landa, vila, integrera och njuta av de lemuriska energierna som finns på stranden där vi bor. Vi kommer ta oss till Uluwatu templet där den feminina draklinjen Rainbow Serpent tar sig upp från Australien, och där elementen jord renas. Vi kommer även se på klassisk balinesisk Kecak Fire. Dessa dagar kommer vi få möjlighet till integration av alla de upplevelser vi haft, och vi kommer fortsätta vår inre resa genom ceremonier, healing, meditation hållna av trygg gemenskap.​

Vi tillåter de kraftfulla energierna från dessa platser att aktivera högre aspekter av oss själva och väcker upp minnen till liv inom oss, minnen av vår egen kreativa och helande kraft.​

Pris

22 500 SEK
Anmälningsavgift är 7 000 SEK, och är ej återbetalningsbar.
Återstående 15 500 SEK måste vara oss tillhanda senast 28/1 2025​

Priset inkluderar:

10 hotellnätter (del i dubbelrum, del i bungalow), 5 nätter i Ubud och 5 nätter i Uluwatu. Check in 28 mars och utcheckning 7 april.

10 x frukost
5 x lunch
8 x middag
Alla utflykter och inträden är inkluderade inkl privat transport med chaufför och lokal guide.
Transfer till/från flygplatsen​

Priset är inte inkluderat:
Flyg och övriga kostnader i samband med flygresa t/r Denpasar, Bali.
Obligatoriskt turistvisum och turistskatt.​

Datum:
Vi samlas fredag 28/3 kl 14 och avslutar måndag 7/4 kl 12.​​

Anmälan görs till info@awakeningbymalva.se

Försäkring:
Du är ansvarig för reseförsäkring på din resa inkl flygresa.

Avbokningsregler:
Fri avbokning upp till 90 dagar innan resan, exkl anmälningsavgift.
Om avbokning sker 90-60 dagar innan resa debiteras 50% av priset, exkl anmälningsavgift.
Om avbokning sker 60 dagar eller mindre innan resa debiteras 100% av resan.
Sök