Awakening by Malva

Välkommen hem till din innersta kärna

Nyheter

Nyheter

En ny tjänst har vuxit fram

Publicerat den
För en månad sedan tog jag en paus från vardagen och var ute och pilgrimsvandrade en vecka. En tanke växte då fram om att jag ska återuppta massagen fast i en uppgraderad form. From vecka 1 2020 så erbjuder jag intuitiv healing massage. Det är en massage som kombinerar mina kunskaper inom djupgående klassisk massage och min intuitiva sida. En otroligt spännande tjänst där behandlingen är både djupgående med arbete av muskler och triggerpunkter och samtidigt energipunkterna i kroppen som löser obalanser både fysiskt och själsligt. Healing massagens syfte är att du ska frigöras från stress, känslor, och fysiska besvär för att öka på ditt välmående på alla plan. Och jag plockar in pilgrimens syfte med stillhet och tystnad. Läs mer under tjänster. Välkomna att boka en stund för dig.

Kategorier: Ingen